BOKA

HISTORIEN OM FRANCESCHI
Hotel Villa Franceschi

Idag, precis som i flydda tider, är Brentafloden den naturliga förlängningen av Grand Canal, och dess stränder är rika på romantiska villor och trädgårdar, tidigare den perfekta bakgrunden för Venedigs överklass.

RESTAURANG MARGHERITA
Hotel Villa Franceschi

Brentarivieran, med sin fantastiska 1600-talshus, ger känslan av att tiden har stannat under en praktfull mottagning hos dåtidens venetianska överklass.

MARRYING AT VILLA FRANCESCHI
Hotel Villa Franceschi

Brentafloden med sina berömda villor är ett område med anrik gastronomisk tradition. Det är här som Hotell Villa Franceschi öppnar sina dörrar för att erbjuda ett unikt, autentiskt och generöst välkomnande av sina gäster.

Hotel Villa Franceschi

I den förtrollande inställning av Mira, bara några kilometer från Venedig, med utsikt över Brenta floden, ligger Villa Franceschi. För gäster på hotellet, personalen på Villa Franceschi glada att ordna turer för att utforska i området.

Villa Franceschi Venedig

VI ERBJUDER

  • 7 Delux-rum
  • 10 Juniorsviter
  • 7 Sviter
  • Bröllop... ensamrätt till Palazzo Franceschi
  • Galor och event..ditt event på Villan med unikheten och exklusivitetten av Venedigs riviera

RECENSIONER

"Vi bestämde, trots det dåliga vädret, att besöka Venedig med barnen. Det var första gången för dem.

Efter många år återvände vi till Mira Porte, till ett av Dal Corso-familjens hotell.

Förutom den vänliga gästfriheten, uppskattade vi kreativiteten och det fantastiska köket på hotellets restaurang; och vi skulle speciellt vilja takca Darius för hans proffesionalism, hans förslag och generositet uppskattades mycket.

Tack för en underbar semester som möjliggjordes genom ert hotell. Vi komemr gärna tillbaka. "

Carol R, March 2013

"Jag kom till detta 5-stjärniga hotell med min fru och allt var på den nivå som det borde vara. Rummet var underbart och uppmärksamheten på detaljer gjorde att vi kännde oss bortskämda och välkomna som gäster. Vid ankomsten erbjöds vi var sitt glas champagne eftersom det var vår bröllopsdag. På kvällen åt vi middag i hotellets restaurang och allt var utmärkt. Vi valde provningsmenyn och fisken var verkligen färskt och vinlistan utmärkt. Du måste prova pistaschglassen efter middagen .......... förflyttade vi till lobbyn/baren och bartendern gjorde två utmärkta drinkar. Personalen på hotellet får dig att känna dig som hemma, och vi längtar efter att få komma tillbaka."

James M, April 2013
Hotel Villa Franceschi